menu

H FOR HYGGE – eller høstferie om du vil

Høstferien er til for å nytes! Uansett hva planene dine er i høstferien så har vi samlet en liten liste over ting som kan være bra å ha.

toppbilde-3

Hva med å finne roen fra en hektisk hverdag med en god bok og en rykende fersk kopp kaffe? Notabene har mange spennende bøker for en hver smak, og hos Gode Smaker får du nykvernet kaffe og deilig spesial sjokolade som man kommer til å sloss over for å få den siste biten.

host-2-4

Moro for hele familien! I tillegg til bøker så har også Notabene et stort utvalg brettspill som hele familien kan kose seg med utover sene høstkvelder.

host-3-3

Det kan fort bli kaldt her til lands nå som vi er et godt stykke utpå høsten, og da er det viktig og holde varmen. Enten du kler deg i varme gensere, deilige tøfler eller pakker deg inn i et godt pledd.

host-4-2

Eller kanskje du heller vil bruke fridagene på å lage litt høststemning i hjemmet? Da vil vi foreslå noen nye lysestaker og puter i deilige høstfarger. Eller hva med å lage din egen høstkrans?

host-5-2

Også er vi så heldige å leve i et land med så utrolig mange deilige råvarer! Høstmat er virkelig kosemat, og hos MENY får du alt du trenger til å lage mat som varmer.

Oppskrift på Viltgryte med reinsdyr finner du her!

Oppskrift på Tilslørte bondepiker finner du her!

Publisert: 05.10.2018 14:50 Forfatter: Ann Kristin Lassen