menu

Morsdag på Lietorvet

iStock-641288086

Det er mange måter man kan vise litt ekstra kjærlighet til mamma på. Det går kanskje en film på kino hun lenge har tenkt hun skulle se. Det å spandere kinobillett og dele en bøtte popcorn sammen er en fin måte å dele dagen på. Eller hva med å invitere til middag og forberede favorittretten hennes? Uansett om du er en stjernekokk eller ikke så vil alltid ett hjemmelaget måltid bli satt stor pris på. Sett prikken over i’en på måltidet med en søt dessert eller en flott kake.

Har du mye på tidsplanen kan du invitere mor med på kafé og bare nyte hverandres selskap over en god kopp kaffe og ett kakestykke. Er det småbarn i huset kan dere la mor sove ut, og mens hun sover lager dere frokost sammen og serverer det på sengen sammen med et hyggelig kort. De vil definitivt bli et lyspunkt på dagen hennes, og hvem liker vel ikke å få frokost på sengen?

Og legger du til en liten gave med et hyggelig kort blir det en dag hun sent vil glemme. For å gjøre det enda enklere for deg og finne den perfekte gaven, har vi samlet sammen våre beste tips.

artikkelbilde-alle-klar

Forfatter: Ann Kristin Lassen