menu

Tor Erik Gunstrøm: MED LØS JAKKE - en moromanns memoarer

lietorvet-te-gunstrom-75-fortelleren-og-skribent

Tor Erik Gunstrøm fyller 75 år, og gir ut selvbiografien: MED LØS JAKKE. En bok med unike bilder, morsomme anekdoter og historiske fakta. Med lun humor forteller Tor Erik Gunstrøm om sitt liv som populær artist og underholdningsfigur, både som medlem av Dizzie Tunes (1959 – 2001), og som selvstendig underholder. Tor Erik er fortsatt aktiv som utøvende scenekunstner med egne opptredener, som gjesteartist på show og spel, og i TV-program. Entertaineren stiller også ut egen kunst.

Selvbiografien omhandler oppveksten i Skien, og hvordan 75 års jubilanten startet sin artistkarriere. Forfatteren forteller også om sommershow i Tønsberg, suksessforestillinger på Chat Noir og Dizzie Showteater, opptredener i Stockholm og Gøteborg, utallige turneer i Norge og Sverige, og nasjonale og internasjonale TV-show.  Men hva gjorde Tor Erik i ledige stunder mellom forestillinger, og hvorfor begynte han å male? Historiene er mange og morsomme om oppbygging av Bø Sommarland, golfspill, hytteliv, salg av kjøkken, drift av reklamefirma og feriereiser med venner og kjente

lietorvet-te-gunstrom-75-portrett

Med seksti år på scenen er Tor Erik Gunstrøms beretning en historisk dokumentasjon av personer og begivenheter fra nyere norsk revyhistorie. Jubilanten har mottatt utallige utmerkelser, blant annet Leif Justers ærespris og Kongens fortjenestemedalje, og er som musiker i Dizzie Tunes valgt inn i Rockheim, norsk populærmusikks Hall of Fame.

En karriere uten sidestykke i norsk underholdningsliv.

Publisert: 16.10.2018 13:34 Forfatter: Ann Kristin Lassen