Til store og små anledninger:

Gavehjelpen du blirfornøyd med

Vi elsker å hjelpe deg med det som betyr noe. Lietorvet er senteret med spennende butikker som har det du trenger, og faghandlere som hjelper deg med det som virkelig betyr noe.

Til store og små anledninger:

Gavehjelpen du blirfornøyd med

Vi elsker å hjelpe deg med det som betyr noe. Lietorvet er senteret med spennende butikker som har det du trenger, og faghandlere som hjelper deg med det som virkelig betyr noe.

Gavehjelpen

Det finnes alltid en anledning til å gi en gave, men det er ikke alltid like lett å vite hva som er en fin gave å gi. Når du trenger inspirasjon, eller rett og slett ikke har tid, er Gavehjelpen en skreddersydd løsning for deg!

Slik fungerer gavehjelpen

 • Hvis du er usikker på hva du skal gi i gave kan Cathrine hjelper deg med handelen på senteret.
  Kontakt oss med følgende informasjon:
 • Gi en beskrivelse av hva du ønsker og fyll ut informasjon i skjemaet om personen (han/hun) som du ønsker å gi en gave til, anledning, alder, kjønn, interesser, hva de kunne tenke seg og cirka pris du kan tenke deg å betale. Gaven hentes i gjeldene butikk, ferdig shoppet og ferdig innpakket dersom du skulle ønske de!

Betaling

 • Betaling av varen gjøres i butikken ved avhenting.
 • Tjenesten er gratis.

Hils på Cathrine

Gavehjelperen på Lietorvet

Det finnes ingen fasit, men jeg har stor sans for å bruke kreativiteten min og tenke litt
utenfor boksen når jeg handler gaver, sier Cathrine Isaksen. 33 åringen fra Skien er
glødende opptatt av interiør og mote og har nesten 12 000 følgerne på
sin Instagramkonto interior_34

Gavehjelpen Lietorvet

-Gaver er gøy og særlig godt liker jeg gaver med den lille omtanken bak. Jeg setter stor pris på menneskene jeg omgir meg med og finner mange anledninger til å vise det med en liten gave at jeg bryr meg om dem, sier hun med et stort smil.

Cathrine elsker å gå på skattejakt og spenningen ligger i å bruke god tid til finne den meningsfulle gaven som lokker smilet fram hos mottakeren.

—Hos Lietorvet finner jeg mange små og store skatter til alle anledninger. Det er det lille senteret som har det du trenger som betyr noe. Etter mitt skjønn er det her jeg finner byens beste blomsterbutikk. For å si det kort, Lietorvet er senteret som er proppfullt av gode faghandlere og her finnes gavene til absolutt alle anledninger, smiler gavehjelperen og minner om at hverdagen byr på alle slags anledninger til å gi en gave.

Cathrine har full kontroll og oversikt over nyheter og utvalget i samtlige butikker på Lietorvet. Hun tilpasser seg kundens behov og ivrer etter å finne produkter i alle prisklasser.

  Bestill gavehjelpen

  Ja Nei

  Herlig høst med gaver til alle anledninger 

  Se tipsene her

  Gavehjelp til brudeparet

  Se gaveideene her