Hos MENY Lietorvet bugner det av fristende ferskvarer, nystekte bakevarer og kvalitetsmat du ikke finner andre steder.

Det er ikke til å komme utenom: spiser du bedre, lever du bedre. Det er i alle fall filosofien til MENY Lietorvet. Her møter du folk med lidenskap for gode smaker. Kanskje er det nettopp engasjementet som gjør butikken så unik; i tillegg til det store utvalget. Her får du tak i alle varene på handlelisten. Hyggelige medarbeidere byr på smaksprøver og kommer med tips til matlagingen. Takk og lov for det! Det er tross alt en verden av smaker å navigere i.

MENY Lietorvet Skalldyr

Fristende ferskvare

Ferskvaresjef Morten har jobbet hos MENY i nærmere 27 år. «Sesongvariasjonene, gode kollegaer og koselige kunder er nok grunnen til det. Arbeidet er hektisk, men gøy, fordi vi får så mange fine tilbakemeldinger», forteller han.

Sammen med teamet sitt, sørger Morten for at ferskvaren bugner av valgmuligheter fra mandag til lørdag. Kjøtt, fisk og sjømat, oster fra hele verden.

«Vi har et eget ostemodneri, hvor osten ligger lagret over tid og får en veldig god smak», sier Morten. Også biffen får særbehandling hos MENY Lietorvet. «Vi bruker et Dry Edge tørrmodningsskap, som trekker fuktigheten ut av kjøttet og gir en unik smaksopplevelse».

I de velfylte diskene finner du også populære råvarer som kyllingprodukter fra Lerstang og smakfull Angus-biff. Morten kan avsløre at Telemarklam er blant høstens store slagere; med smak av urter, fjell og ren natur. I tillegg får krabbesesongen ben å gå på hos MENY.

«Vi tilbyr også kjøttfrie alternativer, og har en stor disk med vegetarmat som er veldig populær», sier ferskvaresjefen.

Ferske bakevarer takk!

Baker Oddbjørn deler ferskvaresjefens lidenskap for gode smaker, og ikke minst engasjementet for å gi kundene en fin opplevelse. «At vi tilbyr noe som folk virkelig setter pris på, er en inspirasjon og en glede i seg selv», forteller han.

Oddbjørn byr på ferske bakevarer hver dag. Du kan velge fra MENYs faste sortiment, i tillegg til varer som er unike for butikken på Lietorvet. Kos deg med tebriks, grove og fine rundstykker, ostehorn med Jarlsberg eller ferske smultringer bakt etter egen oppskrift.

«Vi steker alt av hvetebakst og rundstykker i steinovn, noe som gjør at de får en helt spesiell konsistens. Den harde varmen holder godt på fuktigheten», forteller Oddbjørn ivrig.

Her finnes også alt av kaker til kaffekosen, som den populære fyrstekaken levert av Baker Nilsen fra Åsgårdstrand. I tillegg kan du bestille drømmekaken til bursdag, bryllup, dåp og konfirmasjon.

Baker MENY Lietorvet

Velkommen til en verden av smaker på MENY Lietorvet!

La deg inspirere og besøk MENY sine egne nettsider her