Gavehjelpen

Finn den perfekte farsdagsgaven

Endelig er den her, dagen hvor vi hedrer fedrene. De som alltid gir av seg selv uten å be om noe tilbake. De som støtter oss, og som lærer oss det viktigste her i livet. Som når bensinen er billigst, hvor mye vi kan spare på å skru av lyset, og at humor ikke nødvendigvis trenger å være morsomt.

14. november er en gylden mulighet til å gi det lille ekstra til han som aldri ber om noe, men som kun fortjener det beste.

Cathrine Isaksen gir deg de beste gaveideene til farsdagen 2021.

Støpejern

Til han som elsker å stå på kjøkkenet. Stekepannen av støpejern er gaven til han som liker å prøve nye oppskrifter mens han tar i bruk alt som er av kjøkkenutstyr. Hadde han bare vært like glad i opprydningen. Støpejernet distribuerer varmen jevnt – for så å holde på den. Det beste materialet for matfar.

Gavepakke

Selv om han klarer å oppnå skinnende sjamporeklame-hår og ungdommelig hud uten bruk av produkter, betyr ikke det at han ikke fortjener velduftende luksus. Skjem han bort med gode og skånsomme dusjgeleer, parfymer og barbersaker fra Skin Tonic.

Sokker

Innkjøp av sokker er kanskje ikke det gøyeste han vet om. La han slippe gjøremålet ved å gi flotte Happy Socks som farsdagsgave. Fargerike sokker man blir glad av å se på.

Sabor titanium støpejern // Tilbords
YSL gavepakke // Skin Tonic
Sokker fra Happy Socks // Ark

Søtsaker

Til han som alltid er fysen på søtsaker, selv om han sier han ikke vil ha. Deilige sjokolader og karameller som smelter på tungen. En gave du vet blir brukt.

Spill

Til han som kan mye og liker å spille. Gi han et bruksområde for all den unyttige kunnskapen. Besserwisser kombinerer viten og taktikk i et brettspill som er like morsomt som det er lærerikt.

Bok

Alle fedre liker å koble av med en god historie. Gi han noe spennende å lese på mens han hviler øynene på sofaen.

Sjokolademandler // Vitus Apotek
Besserwisser spill // Ark
Bok - Sak 1569 av Jørn Lier Horst // Ark

Klær

Kulda har meldt sin ankomst, og selv om han er fast bestemt på at shorts og sandaler er helårsplagg, vil han som alle andre helst unngå å fryse. På Match har vi alt han trenger for å holde varmen gjennom vinterhalvåret.

Toalettmappe

Vanntett Toalettmappe fra Jean Paul. Perfekt til alle fedre.

Lue fra Jean Paul // Match
Handsker // Match
Toalettmappe Jean Paul // Match

Populære luer

Finn den gaven som passer han best, og bruk denne søndagen til å vise hvor mye dere setter pris på han. Lietorvet ønsker dere alle en riktig god farsdagsfeiring.

Albert Ull Cap - fra Jean Paul // Match
Maddison Zipgenser - Redford // Match
Tøfler fra Jean Paul // Match

Hils på Cathrine

Gavehjelperen på Lietorvet

Det finnes alltid en anledning til å gi en gave, men det er ikke alltid like
lett å vite hva som er en fin gave å gi. Når du trenger inspirasjon, eller rett
og slett ikke har tid, er gavehjelpen en skreddersydd løsning for deg!

Les mer om gavehjelpen

Gavehjelpen Lietorvet

Vi tror du også vil like

Vi tror du også vil like