Gavehjelpen

Herlig høst med gaver til alle anledninger

Tilbake i den etterlengtede hverdagen byr høsten på mange anledninger til å samles. I sommer har vi flyttet halve huset ut, nå er det tid for å flytte inn igjen. Vi gleder oss til vennekvelder, middager med noe godt i glasset og hjemmekos med varme pledd og tente lys. Tiden er inne for å invitere og sette noe fint på bordet som lyer opp i høstmørket med, lyder oppfordringen fra Cathrine.

Vi snakker ikke lenger om hverdagsgledene vi er blitt frarøvet, men om alle de gode opplevelsene vi har i vente. Under covidperioden har mange kommet i sitt livs form, matlaging og baking er nye hobbyer, det samme gjelder planter og grønne gleder. Vi har vært mer hjemme og det setter sitt preg på gaver, interiør, klær og trender. Omtanke, kvalitet og økt bevissthet er det vi er opptatt av for tiden, sier influenser Cathrine Isaksen fra Skien.

Hvorfor ikke ta med en «Lenge siden jeg har sett deg gave», foreslår hun. Mye kan ha skjedd siden sist vi møttes, kanskje en ny jobb, en forlovelse og en graviditet. Anledningen til å gi en gave kan være at han eller hun har oppnådd noe, gjort noe bra eller fått til noe. Jeg er stolt av deg er en god anledning til å gi en gave. Her er noen av Cathrine sine gavetips:

Det finnes alltid en anledning

Gratulerer med ny jobb! Gi en almanakk gave. For å gjøre gaven litt mer personlig, skriv inn noen datoer med forslag til å møtes for å minne om at du setter pris på å være sammen med han eller henne.

Til lykke med forlovelsen! Kanskje den perfekte gaven er en grønn plante til parets samling? Med vann og kjærlig stell varer den lenge …

Hurra for graviditeten! Hva med en tid til hverandre boks fylt med spiselige godsaker og stearinlys og et kort der du minner paret på at ventetiden er tid for å kose seg og sette av en kveld til å hygge seg med innholdet. Eller hva med å gi et bedårende mammasmykke til den vordende moren?

Kalender // Nille
Grønne planter // Floriss
Charlotte Strømmen jewellery // Mestergull

Lenge siden jeg har sett deg! Til både han og henne er velværeprodukter en kjærkommen gave. Av egen erfaring vet jeg at jeg elsker å få skjem deg bort produkter jeg ikke alltid unner meg selv. Til han: skjeggolje, hudkrem, voks eller hårprodukter. Gutter setter også pris på å ta vare på seg selv. Til henne: En evig favoritt er en lekker blomsterbukett i sesongens farger. Sjokolade er alltid en innertier til både han og henne.

Les Cathrines gavetips til brudeparet her

Produkter fra Lancôme // Skin Tonic
Lominous hårprodukter // Walmanns Salong
Lominous hårprodukter // Walmanns Salong
Bukett // Floriss

Hva gaven skal koste avhenger gjerne av hvor godt du kjenner personen og til hvilken anledning det er. Veien til en manns hjerte er en god sjokolade, eller noe spiselig, men kan også være elektroniske duppeditter som AirPods, bærbar høytaler, sokker eller en bra caps. Man skal heller ikke kimse av en toalettmappe, for vi skal vel snart ut og reise igjen?

Lys opp i høstmørket med trendy snurrelys i lune høstfarger, det vet jeg hun vil sette pris på å få! Og velværeprodukter er aldri, aldri feil. Undersøk hvilken farge hun liker på neglelakken, hvilke spaprodukter hun foretrekker, eller hva med et par lekre solbriller?

Alle har fått øynene opp for LED-lys. Nå finnes de i enda mer naturtro utgaver! Gi Led kubbelys med en sjokolade og lekre servietter og du har en gave som signaliserer omtanke til både han og henne..

Vegan sjokolade // Sunkost
Lensenz bluesenz Blast // Alibaba Telecom
Jjdk toalettmappe // Skin Tonic
Solbriller // Synsam
Huawei ørepropper freebuds lite // Alibaba Telecom
Snurrelys // Princessbutikken

Få enda mer inspirasjon av gavehjelperen

Hverdagen byr på alle slags anledninger til å gi en gave, og de fleste kan vel være enige om at det er en glede å både gi og få. Cathrine sprudler over med gavetips til hverdag og fest.

-Jeg elsker å gå på skattejakt og spenningen ligger i å bruke god tid til finne den meningsfulle gaven som får fram smilet hos mottakeren. Hos Lietorvet finner jeg mange små skatter til alle anledninger. Det er det lille senteret som har det du trenger som betyr noe. Etter mitt skjønn er det her jeg finner byens beste blomsterbutikk. For å si det kort, Lietorvet er senteret som er proppfullt av gode faghandlere og her finnes gavene til absolutt alle anledninger, smiler Cathrine.

Hverdagen byr på alle slags anledninger til å gi en gave, sier gavehjelper Cathrine

Hils på Cathrine

Gavehjelperen på Lietorvet

Det finnes alltid en anledning til å gi en gave, men det er ikke alltid like
lett å vite hva som er en fin gave å gi. Når du trenger inspirasjon, eller rett
og slett ikke har tid, er gavehjelpen en skreddersydd løsning for deg!

Les mer om gavehjelpen

Gavehjelpen Lietorvet