SLIK PAKKER DU PIKNIKKURVEN

Nyt smaken av sommer under åpen himmel. Vi har tipsene til hva du bør ha med deg på piknik i det grønne.

Pakk en kurv med deilig mat og drikke, sett deg på sykkelen eller ta bena fatt. Kanskje ligger det perfekte stedet like rundt hjørnet? Eller i hagen! Hos Lietorvet finner du alt du trenger til sommerens utflukter i det fri. Hva du velger å ha i kurven er smak og behag, men her serverer vi seks gode forslag.

1. Piknikpledd

«Vi har fleecepledd som er myke og deilige mot huden. Et sengeteppe er heller ikke dumt; det holder seg stabilt på bakken og blåser ikke bort», tipser Wenche hos Princess. Nille har også piknikpledd i flere varianter. Pleddene har vannavstøtende bakside og brettes sammen med borrelås.

2. Vinglass og det lille ekstra

«Vinglassene våre i plast er populære og gir en eksklusiv følelse. Ta med kjæresten på date under åpen himmel og gjør det ekstra romantisk. Vi har også et lite, sammenleggbart bord som setter prikken over i’en», sier Nina hos Tilbords.

3. Plastservise

«Tallerkener og kopper i plast veier lite, er enkle å stable og umulig å knuse. Lurt å ha med på tur! Vi har også flasker som holder drikken kald i mange timer. Ellers anbefaler jeg de smarte fryseposene våre», forteller NAVN hos Nille.

4. Lesestoff

Ingen piknik uten spennende, engasjerende eller romantisk lektyre. Narvesen har et stort utvalg av aviser, bøker og magasiner. «Gå på skattejakt blant sommerens beste pocketbøker eller plukk med deg et magasin eller to», sier NAVN.

5. Frukt og bær

Sommerlige og friske smaker hører hjemme i kurven. «Det blir ikke ordentlig piknik uten jordbær og melon. Jeg anbefaler også druer og fersken; det er leskende frukt i varmen», tipser Enisa hos MENY. Hun har jobbet på Lietorvet siden 1999, og er ikke i tvil om at kortreist frukt og grønt er oppskriften på et godt måltid. «Prøv for eksempel jordbær fra Borgestad, tomater fra Gvarv og salat fra Vestfold».

Trenger du matinspirasjon? Søk blant over 2000 oppskrifter fra MENY

6 Ferske bakevarer

Tinholt har bakevarer for enhver smak. «I disken finner du ulike varianter av påsmurte baguetter som kan nytes på stranden eller i parken. Spør oss hvis du har noen spesielle ønsker når det kommer til pålegg eller topping», smiler Erica. For søtmomsene blant oss anbefaler hun en saftig skolebolle eller fristende kanelsnurr.

Huskeliste for en vellykket piknik

  • Mykt pledd
  • Deilig mat og drikke
  • Glass og servise i plast
  • Servietter
  • Lesestoff
  • Flaske eller fryseposer som holder drikken kald
  • Søppelpose
  • Liten, bærbar høyttaler for stemningsmusikk
  • Kubb eller brettspill
  • Ikke glem solkrem i varmen

 

Meld deg inn i Lietorvet kundeklubb

Bli medlemmer i Lietorvet kundeklubb og få de beste tilbudene. På Lietorvet har vi en egen kundeklubb der du får faste rabatter i butikkene våre og spennende velkomstilbud.

Les mer om Lietorvet kundeklubb her  eller sende LIETORVET til 2242 og bli medlem nå!

Lietorvet kundeklubb kupong_tilbords med bilde
Lietorvet kundeklubb kupong_skin tonic med bilde