Handleturen skal være gøy – også for barna! LieKidsa er en egen klubb med morsomme aktiviteter for alle barn mellom 4 og 10 år. Annenhver onsdag planlegger vi å invitere barna til underholdning med spennende gjester. Magiker Erik Mogeno, koselig lesestund med Ugla Bokantikvariat og dukketeaterer med helter og konger er noe av det vi har på programmet.

På Lietorvet vil vi hjelpe deg med det som betyr noe. Hva er vel bedre enn underholdning for barna når de voksne tar seg av innkjøpene? Avslutt ettermiddagen med familiemiddag på Catalina. Hver onsdag har vi satt sammen en egen familiemeny med sunne retter som barna liker til hyggelige priser.

Hos oss tar vi smittevern på alvor og alle arrangementene vil bli gjennomført i trygge rammen etter råd fra FHI.

Velkommen!

16.09 - kl 17:30

Klokkekurs for barna

Vår egen urmaker Skorve kommer for å lære deg det du kanskje ikke visste om klokker. Ta med deg barna og bli med å utforske sammen med oss.

23.09 - kl 17:30

Tryllekunstner

Komiker, buktaler og tryllekunstner Erik Mogeno tar barna med inn i sin magiske verden. Erik tok hele Norge med storm da han kom helt til finalen i Norske Talenter i 2010.

21.10 - kl 17:30

Teater - Dovendyret

Dovendyret Doris har mistet sangen sin! Bli med ut på landeveien for å lete. På veien møter Doris mange andre dyr som vil hjelpe og synger sine egne sanger. Bli med og syng, du også!

04.11

Dukketeater (avlyst)

Møt den modige Mester Jakel og bli med ut på eventyr! Teater Fabel inspirerer til fantasi og skaperevne gjennom dukkenes magi i stykket Mester Jakel og Kongen.

04.11

Eventyrstund (avlyst)

Ugla Bokantikvariat besøker Lietorvet og inviterer til en skattejakt av et bokutsalg blant spennende bøker og eventyrstund med høytlesing.

18.11

Juleshow

Espen Gjelstad Gundersen og Jannike Abrahamsen engasjerer og gleder barna med et lite juleshow. Kom å syng sammen med oss få den gode julestemning.

02.12

Peppekakebaking

Bli en liten mester i peppekakebaking. Vi finner frem den spennende og morsomme kakepynten og lar barna lage sin egen favoritt.

16.12

Juleverksted

Vi samler store og små til juleverksted for å lage spennende julepynt. La barna være kreative sammen med oss.

Kids Meny på Catalina hver onsdag

Onsdag er barnas dag på Lietorvet. Hos Catalina serverer vi barnevennlig middag til hyggelige priser. Alle retter til barna for 79 kroner, også spanderer vi Kuli til drikke. Dessert til barna koster bare 25 kroner.

Sees til middag!

Kids Burger

Digg burger til barna med pommes frittes og grønnsaker

Kids Pasta

Spagetti med barnas tomat kjøttsaus

Kids Karbis

Barna velger selv om de vil ha potet eller pommes frites sammen med grønnsakene

Kids Dagens

Til de som vil ha samme som mamma og pappa men bare mindre porsjon av dagens

Liekids på Lietrovet