For mange smaker kaffen aller best når den deles med andre. Derfor ønsker vi «Skravlekoppen» varmt velkommen til våre kafeer.

I løpet av året vil du se at det dukker opp noen grønne kopper med hvit skrift hos kafeene Tinholt og Catalina. Ved å velge en grønn kopp det står «Skravlekopp» på, viser du andre i lokalet at du gjerne tar en prat mens du nyter drikken din.

Om du er den som trenger litt skravling, eller bare tilbyr litt skravling, er helt uvesentlig.

Varm Velkomst

Hos kafeene på Lietorvet ligger alt til rette for at pulsen kan senke seg et par hakk. Her kan du ta en kjærkommen pust i bakken, på vei hit eller dit, til eller fra. Det er selvsagt individuelt om du trives best i eget selskap, sammen med en god venn eller i prat med en fremmed. Kanskje må du se an dagsformen? For mange smaker kaffen aller best når den deles med andre. Nettopp derfor ønsker vi «Skravlekoppen»-konseptet varmt velkommen til Lietorvet.

Les alt om Venkes Skravlekopp her

– Skravlekopp smaker best når den deles med andre!

Ta en skravlekopp

Skravlekopp er blitt en folkebevegelse for inkludering, raushet og møte mellom mennesker. Initiativtaker Venke Knutson fikk ideen etter å ha hørt et innlegg om ensomhet i 2017. Altfor mange føler seg alene i det lille landet vårt, eller ønsker mer kontakt med andre.

I dagens digitale hverdag glemmer vi kanskje å løfte blikket og se rundt oss? Eller vi er sjenerte og redde for å forstyrre andre. Da er det kjekt med et lite signal som tilsier at vi er åpne for å slå av en prat. Ta en «Skravlekopp» og nyt kafebesøket ditt med nye bekjentskaper!