Gavehjelpen

Til brudeparet!

Er du bedt i bryllup, men mangler inspirasjon når det gjelder gaven til brudeparet? Fortvil ikke. Hos Lietorvet elsker vi å hjelpe til med det som betyr noe og influenser Cathrine Isaksen har tips og råd om bryllupsgaver som vil glede og overraske. Hun liker å tenke litt utenfor boksen når hun handler gaver og følger godt med på hva som rører seg på bryllupsfronten.

Koronapandemien har påvirket brylluper, enten man har valgt å utsette feiringen eller nedskalert til til et mindre bryllup. Derfor har også bryllupstrendene endret seg i retning av at par lener seg mot natur og frisk luft på nye måter de ikke gjorde før. Utendørsbryllup der telt er den nye ballsalen, retrobryllup, hjemmelagde dekorasjoner med personlige detaljer og tropisk dekor for dem som ikke har muligheten for til å gjennomføre drømmebryllupet utenlands er noen av trendene for 2021.

-Gjennomsnittsalderen for dem som gifter seg øker. Snittalderen for menn er rundt 35 år og 33 for kvinner, og det er nesten ti år år eldre enn for 40 år siden. Mange par er godt etablerte og det påvirker selvsagt også hva man ønsker seg i gave, sier Cathrine.

Det finnes alltid en anledning – se flere gavetips fra Cathrine her (lenke kommer)

Cathrine Isaksen er gavehjelper på Lietorvet

Den personlige og spesielle gaven

Hennes tips når man velger en gave til brudeparet er gå sammen med venner og spleise på den dyre brullupsgaven, eller overraske og glede brudeparet med det lille personlige som gjør gaven spesiell.

-Det du bør tenke på når du velger en gave til brudeparet er at mange allerede har skaffet seg det utstyret til hjemmet som man tradisjonelt pleide å gi til brudeparet. Men med tanke for at mange er glade i å lage mat og liker å samles rundt bordet, kan en lekker kaffemaskin, en Le Creuset buffetgryte eller et fint bestikk være den perfekte gaven, smiler Cathrine.

En kurv eller boks fylt med spiselige godsaker og drikke som du vet brudeparet liker, men kanskje ikke unner seg til vanlig, kan være den perfekte gaven til paret som har alt, legger hun til.

Cathrines bryllupsgavetips:

En diger, og råflott vase. Hvorfor ikke fylle den med en evighetsbukett bestående av pampasstrå?

Hos blomsterhandleren har de noen kule pidestaller som man kan sette ting opp på. En lekker og overraskende bryllupsgave, spør du meg, sier Cathrine.

En kaffemaskin til brudeparet. Det går an å gå sammen og spleise på dyre gaver.

Lifestyle home collection vase // Floriss
Le Creuset støpejernsgryte // Tilbords
Sjöstrand kaffemaskin // Tilbords

En flammetønne som forlenger sommerkveldene er en gave som varmer.

En vase fra Georg Jensen som aldri skal stå tom.

En brødbakemaskin så paret kan nyte lange gode helgefrokoster med nystekt brød.

Georg Jensen Bernadott // Mestergull
Breezy lykt 2 pakk // Tilbords
Wilfa nybakt bakemaskin // Tilbords

Eksklusive velværeprodukter er en gave du kanskje ikke tenker vil være en fin bryllupsgave, men det kan jeg love deg at paret vil sette pris på.

Utradisjonelt, men jeg har sett par som har blitt veldige glade for å få en klokke eller solbriller i bryllupsgave.

Nuxe hudpleieprodukter // Apotek 1
Tissot 1853 pax // Urmaker Skorve
Solbriller // Synsam

Få enda mer inspirasjon av gavehjelperen

-Jeg elsker å gå på skattejakt og spenningen ligger i å bruke god tid til finne den meningsfulle gaven som får fram smilet hos mottakeren. Hos Lietorvet finner jeg mange små skatter til alle anledninger. Det er det lille senteret som har det du trenger som betyr noe, sier gavehjelper Cathrine.

Hils på Cathrine

Gavehjelperen på Lietorvet

Det finnes alltid en anledning til å gi en gave, men det er ikke alltid like
lett å vite hva som er en fin gave å gi. Når du trenger inspirasjon, eller rett
og slett ikke har tid, er gavehjelpen en skreddersydd løsning for deg!

Les mer om gavehjelpen

Gavehjelpen Lietorvet