Tre stolte jubilanter på Lietorvet

Det er ikke bare Lietorvet som har merkeår i 2022. Ferskvaresjef Morten fra Meny, Salongeier Sondre fra Walmann og Anders fra Urmaker Skorve feirer alle runde tall i år.

En rød tråd gjennom Lietorvets 50 år lange historie er en sterk tradisjon for fagkunnskap og godt håndverk. Senteret er kjent for å kunne by på det meste. I tillegg huser det en god del faglært arbeidskraft du ikke finner andre steder, fra urmakere til ferskvarehandlere. Vi har snakket med tre av senterets fagmenn. Og i likhet med Lietorvet, har de all grunn til å feire. De er nemlig jubilanter de også.

«25 år i tiden»

Anders Skorve har jobbet som urmaker i 25 år. I tillegg er det 75 år siden bestefaren startet bedriften. Skorve sitter med andre ord på tre generasjoner med kompetanse. Dette får han absolutt bruk for på Lietorvet, hvor han med stolthet for faget hjelper alle med behov, som visstnok er utrolig mange. Ur og klokker er som vanlig «i tiden».

«De herlige menneskene er det som gjør det moro å jobbe her. Og så er det et utrolig godt fagmiljø med flinke folk som gjør hverandre gode. Jeg håper å se gjengen her i minst 50 år til!»

40 år som stamfrisør

Sondre Walmann har stått med saksa i hånda i 40 år, og det med stor glede. Han begynte på Lietorvet som frisørlærling i 1982 og overtok salongen fem år senere. Han er glad i faget og glad i Lietorvet, hvor han nå har rukket å klippe seg gjennom et par generasjoner med stamkunder.

«Det beste med å drive frisør på Lietorvet er de trivelige kundene. I tillegg er det et utrolig hyggelig senter å jobbe i. Fullt av fine folk, godt håndverk og god faghandel. Det er rett og slett godt skrudd sammen.»

30 år med gode smaker

Morten Dahle går inn i sitt 30. år på Meny, hvor han nyter dagene som ferskvaresjef. Og ikke nok med det, han fyller også 50 i år! Dahle beskriver arbeidsplassen som et sted med noe for enhver smak. Og er det noe Dahle elsker, så er det gode smaker. I disken på Meny byr han på et bredt spekter av allsidige fristelser, som passer bra nå som det er duket for fest.
«Det beste med å jobbe på senteret er uten tvil de fine folka. Kollegene, kundene, alle. Når man jobber på et sted så lenge blir man jo godt kjent. Vi er som en stor familie her.»

Vi tror du også vil like

Vi tror du også vil like